dinsdag 12 december 2017

Christmas market & infinity scarfs


Ho Ho Ho! Het is bijna kerstmis, buiten ligt een dik pak sneeuw en binnen zitten we lekker warm achter de naaimachine en de kleine aan de warme choco na het sneeuwpoppen bouwen. Heerlijk!


En achter die naaimachine maakte ik voor de Sterrestof webshop lekker warme colsjaals, in drie mooie kleuren muslin stof en teddykatoen binnenin.




 

foto: instagram.com/achtungbabystore

Verder rolden er een serie nieuwe broekjes onder de machine vandaan.





Deze nieuwe items en meer kun je shoppen bij Kunst & Kids Cafe in Den Haag morgen, woensdag 13 dec van 8.30-11.30 én op vrijdag 15 dec van 8.30-11.30u. In dit 'cafe' kan je lekker met je kindje komen spelen, er is zoveel te doen! Behalve een grote ruimte vol blokken, poppenhuizen, treinbanen en auto's, winkeltjes, verkleedkleren, etc is er ook dagelijks een kunstlesje op de agenda. Zo heb je bijv. peuteryoga, muziek op schoot, peuterdans, theater, van alles!

Een heerlijke plek om je kleintje mee naartoe te nemen, en zelf lekker aan de cappuchino op de bank ploffen, en kletsen met andere ouders.

En deze week dus tweemaal een kerstmarkt, waar je je kerstkadootjes bij elkaar kunt shoppen bij lokale kleine ondernemers met handgemaakte mooie spullen voor je kleintje.


Hopelijk tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten