donderdag 5 november 2015

En het lekkers is voor...


Twee werd ze. Hoera!!

Op 28 oktober was het alweer twee jaar geleden dat er een piepklein roze hompje zachtheid in onze armen werd gelegd onze harten zich vulden...

Sterre wist heel goed dat ze jarig zou zijn, we hebben het er al weken over ("hoe oud word je dan?"  "tien!" ..nou ja ok bijna goed) en dat het in zou houden dat er taart zou zijn (HEEL belangrijk) en we HOERA zouden roepen.

Zo gezegd zo gedaan, het werd gevierd, en hoe! Een hele week feest, vol visite van lieve familie en vrienden, mooie cadeaus, honing-banaan-taart, choco-kokos-banaan-taart en vele andere lekkernijen.



Omdat ik 'voor mezelf' knutselen nog steeds erg leuk vind, maakte ik voor de kindjes van Sterre's opvang stoffen traktatiezakjes, naar dit idee: http://myminniemie.blogspot.nl/2015/01/mini-handleiding-suikerbonen-zakjes.html

Leuk projectje voor kleine restlapjes stof. Net als Annick van MyMinnieMe maakte ik er bandwerk van, alle lapjes achter elkaar, de naaimachine was lekker aan het pruttelen.
In totaal 15 zakjes gemaakt, van drie verschillende leuke printjes...







De zakjes werden allemaal gevuld met lekker zoet 'snoep': rozijntjes, dadels, abrikozen en vijgen.

En voor de lieve leidsters ook een zak van het snoep voor bij de koffie.





Hup daar gaat alles op de bagagedrager!

En na het vieren op Sterre's opvang hebben we de feestweek afgesloten en kan ze nu heerlijk gaan spelen met al haar mooie nieuwe spulletjes.. :-)




2 opmerkingen: